MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ADEM GÖKÇE,ADAYLIĞINI AÇIKLADI
AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ADEM GÖKÇE,ADAYLIĞINI AÇIKLADI

12 Kasım 2018 pazartesi günü Ak Parti’den Kartal Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapan, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Adem Gökçe, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

On yıldır CHP’li Belediye Başkanı tarafından yönetilen fakat on yılda adeta köy haline gelen Kartal’a hizmet ve eser belediyeciliğini yeniden kazandıracaklarını söyledi.

Parti ayrımı yapmadan, her kese eşit mesafede duran bir Başkan olacağım.

Yeni dönemle ilgili hedeflerini açıklayan ve nasıl bir belediye başkanı olacağını da paylaşan Adem Gökçe “ Toplumun her kesimine dokunan. Her kese adaletli davranan, parti ayrımı yapmadan her kese eşit mesafede duran, yeniliklere açık sosyal ve şeffaf mütevazi bir belediye başkanı olacağını söyledi.

Makam araçlarını kaldıracağım

Gökçe “ Başkanlığım sürecinde maaş almayacağım, maaşımı sosyal yardımlaşma kurumlarına aktaracağım. Belediye makam araçlarının tamamını kaldıracağım. Kendi makam aracım bile olmayacak. Belediyenin hiçbir olanağından, şahsım, ailem ve çevrem faydalanmayacak.
Belediye’nin tüm hesapları belediye’nin resmi sitesinden yayınlanacak ve belediyenin önünde kurulacak olan led ekrenda sürekli takip edilebilecek. Halkın içinden ayrılmayarak Sosyal ve halkçı bir belediye başkanı nasıl olur halka göstereceğiz” diyen Gökçe, şu anda başkanlık konutu olarak kullanılan konutun down sendrumlu çocukların topluma kazandırılması için millet kıraathanesi konseptinde sendromlu kardeşlerimizin işlettiği mekan haline dönüştürüleceğini beyan etti.

Adem Gökçe Kimdir

Adem Gökçe 1971 yılında Giresun Alucura ilçesinde domuş 1971 yılından beri 47 yıldır Kartal’da ikamet etmektedir. İlk Okulu Topselvi mahallesi’nde, orta okulu Pendik İmam Hatip Lisesi’nde, Liseyi Kartal Meslek Lisesi’nde okumuş ve Üniversite eğitimini ise askerlik sonrasında Newport Üniversitesi’nden uzaktan eğitimle bitirmiştir.

Adem Gökçe 1992 yılında ticarete atılmış ve elektirik malzemeleri ithalatı ve toplan satışı yapan firmanın temellerini atmıştır. Ticarette ki 26 yılı boyunca genel müdürlüğünü yaptığı firma büyüyerek İstanbul ve bölgesinin en büyüğünden birisi haline gelmiştir.

Adem Gökçe evli ve iki çocuk babasıdır.

Galeri
📆 13 Kasım 2018 Salı 16:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR