MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kadıköy, Manşet, Toplum » AK PARTİ KADIKÖY’DEN SANATÇILARA DESTEK!
AK PARTİ KADIKÖY’DEN SANATÇILARA DESTEK!

Kadıköy’de bulunan Sanatçılar Sokağı son günlerde büyük bir şok yaşıyor.

 

Birbirinden farklı çok sayıda sanatçıya ait iş yerini bünyesinde barındıran sokak, Kadıköy Belediyesinden gönderilen tahliye yazıları ile sarsıldı. Kadıköy Belediyesi sokakta dükkanları bulunan sanatçılara ve esnafa işyerlerini 30 Eylül tarihine kadar tahliye etmeleri yönünde ihtar yazısı gönderdi.
Sokakta bulunan işyeri sahiplerini ziyaret eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar ve Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin mağdurların sorunlarını dinledi.
Milletvekili Berat Çonkar, “her zaman vatandaşın sorunlarıyla ilgileniyoruz, Sanatçılar Sokağı tahliye sorununda da esnafa elimizden gelen yardımı yapacağız” mesajı verdi.
Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin ise; “sokaktaki işyerlerinin tahliyeden sonra kiralanacağı söylentileri var. Kadıköy Belediyesi şeffaf olmalı, bu sokakta ne yapmak istiyorsa o konuda bütün detaylarıyla esnafı bilgilendirmeli. Sokak esnafı, buradaki kurulu düzenlerine güvenerek hayatlarında kredi gibi çeşitli ekonomik adımlar atmış. Şimdi esnaf hiç beklemediği belirsiz bir süreçle karşı karşıya kalmış durumda. Kadıköy Belediyesi hiçbir esnafı mağdur etme hakkına sahip değildir. Biz Ak Parti olarak, esnafımızın yanında yer alacağız ve esnafın mağdur edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Kadıköy Belediye Meclisinde, bu yerlerin aynı esnaflarda kalması için teklif sunacağız” dedi.

📆 28 Ağustos 2015 Cuma 14:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR