MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » AK APARTİ KARTAL’DAN BİRLİK YEMEĞİ
AK APARTİ KARTAL’DAN BİRLİK YEMEĞİ

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı Kartal Titanic Otelde birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

Düzenlenen yemek organizasyonuna Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz, Serkan Bayram ve Eyüp Özsoy’un yanısıra AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Tülay Kalav,Günyad Başkan’ı Şükrü Kontuk, Kartal Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Mimar Hüseyin Karakaya,Temel Yaz,Haydar Göksoy,Ak Parti Kartal eski İlçe Başkanlarından Temurhan Yıldız,Mehdi Akman,İstanbul İBB Meclis Üyesi Ebubekir Taşyürek,Ak Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Adem Gökçe,Kartal Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Ahmet Karakış,Türk Kızılayı Soğanlık Şube Temsilcisi Murat Çalış, Kartal Mahalle Muhtarları,MHP Kartal İlçe Başkan’ı H.Metin Özüpek, Ferhat Dağ ve Partililer katıldı.


Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol 10 yıllık ayrılık sona erecek ve Kartal Belediyesini yeniden biz alacağız dedi.

Akyol ayrıca,İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen Birlik ve Dayanışma Yemeği’ne katılarak bizleri onurlandıran, kuruluşundan bugüne kadar Kartal’da Ak Partinin çeşitli kademelerinde görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Yoğun geçen bir seçimden, hamdolsun büyük bir zaferle çıktık. Yapılan seçimden zaferle çıkmış olmak bize sorumluluğumuzun daha da arttığını, daha çok çalışmamız gerektiğini göstermiştir.

İki dönemdir kaybettiğimiz Kartal ilçemizi yeniden Ak partiye kazandırmak için 2019’a kadar durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.Bundan sonra yapılacak olan seçimlerde ilk günkü heyecanla çalışacağız ve çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız inşallah. Bu maksatla göstereceğiniz tüm gayretleriniz gayretten ötürü şimdiden ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

PROGRAMA KATILAN VEKİLLERDE SIRASI İLE KONUŞMA YAPTILAR….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SON OLARAK SÖZ ALAN AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA ATAŞ ;16 Yıl önce çıktıkları yolda istikrarlı bir şekilde yürüdüklerini, bu yolculuk esnasında dönem dönem önlerine çıkan hain engelleri Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkan’ı ve yeni sistemin ilk Başkan’ı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde aştıklarını ve 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.
15 Temmuzda düzenlenen hain planlarını başlarına yıktıklarını , Ülkenin bölünmesi için var olan sitikrarın bozlması için ellerinden geleni yapan hainlerin büyük bir kısmınının yakalandığını ama hala yakalanmayıp saklanan, firari olan hainlerinde en kısa zamanda yakalanıp adalet önünde hesap vereceklerini söyledi. Ayrıca yeni sistemin Ülkeye daha faydalı olacağını, alınacak hızlı kararlarla işleyisin daha düzene gireceğini ve Başkanlık sisteminin hayırlar getireceğine değindi.
Katılım ve heyecanın yüksek olduğu program,yenilen yemeklerin ardından sona erdi.

Galeri
📆 30 Temmuz 2018 Pazartesi 01:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR