MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek’te “Yaşasın Futbol” paneli düzenlendi.
Ahmet Şimşek’te “Yaşasın Futbol” paneli düzenlendi.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD), Ahmet Şimşek Koleji’nde “Yaşasın Futbol” konulu panel düzenledi.
Ahmet Şimşek Koleji konferans salonunda düzenlenen panele TÜRFAD Genel Başkanı Sinan Vardar, TÜRFAD Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF İcra kurulu üyesi Ali Düşmez, TFF İstanbul Futbol İl Temsilcisi Ali Muhammet Tanrıyaşükür, Kolejin Sahibi Ahmet Şimşek, Dragos Spor Kulübü Başkanı Selçuk Tatlıtürk, Mustafa Çulcu, Hüsamettin Çelik, Binali Kartal, Metin Cafri, Nasır Süleymanoğlu, Adnan Balcı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
TÜRFAD Genel Başkanı Sinan Vardar, “Yaşasın Futbol” konulu panelde yaptığı açılış konuşmasında TÜRFAD’ın kuruluşunu, görevlerini anlattı ve panelin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

“Gençliğe her zaman örnek olunuz.”

Kolejin sahibi Ahmet Şimşek ise yaptığı konuşmada TÜRFAD’ın düzenlediği panele ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını vurgulayarak şunları söyledi; “Değerli futbol adamları okulumuza şeref verdiniz. Yüce Atatürk, ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ demişti. O bakımdan bu gençlik, sağlam kafaya ve sağlam vücuda sahip olabilmek için yüce Atatürk’ü ve sizler gibi tecrübeli spor adamlarını örnek alıyor. Sizler bu memlekete, bu topluma yayılan bir hareketin öncülerisiniz. Bizler futbolu bir oyun olarak görmüyoruz. Futbolu ahlak, terbiye, nizam ve heyecan olarak kabul ediyoruz. Sizlere, bu çatı altındaki gençler adına teşekkür ediyorum ve memlekete, gençliğe her zaman örnek olmanızı talep ediyorum.”
Okullarda futbolun uygulanması, sevilmesi, sevdirilmesi, destek verilmesi gibi konuların konuşulup tartışıldığı panelin sonunda ödül dağıtım töreni de düzenlendi.

📆 04 Nisan 2018 Çarşamba 22:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR