MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek’te “Sen Kimsin?” İsimli Seminer Düzenlendi.
Ahmet Şimşek’te “Sen Kimsin?” İsimli Seminer Düzenlendi.

Ahmet Şimşek Koleji 12. Sınıf öğrencilerine “Sen Kimsin?” isimli motivasyon semineri düzenlendi. TYT (Temel Yeterlilik Testi) – AYT (Alan Yeterlilik Testi) Koordinatörü/Matematik Öğretmeni Gürkan Çubuk ile Felsefe Öğretmeni Nihan Demiröz’ ün sunduğu seminer büyük ilgi gördü ve öğrencilerin çözdüğü soru sayılarında iki katına varan artış gözlendi.

“Öğrencilerimizi yalnız bırakmıyoruz.”
Ahmet Şimşek Koleji Matematik Öğretmeni Gürkan Çubuk seminer hakkında şunları söyledi; “Seminerimiz ilgi gördü ve öğrencilerin çözdüğü soru sayısı neredeyse 2 katına çıktı. Bizler, titizlikle hazırladığımız bireysel ders çalışma programını dağıtıp öğrenciyi yalnız bırakmak yerine, çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu tür motivasyon seminerlerimizle, geleceğin mimarı olacak bireylerin içindeki liderlik ve çalışma potansiyelinin farkına vardırıp, dinamoları canlandırmayı daha uygun bulduk. Seminerin ardından dağıttığımız ders programı, haftalık çözülecek soru sayısı ve konu çizelgesi üniversite adaylarımıza adeta rota oldu. Sorumlulukları artan öğrencilerimizin deneme sınavlarındaki başarıları da artıyor. Haftalık kontrollerimizle bu başarıyı hem bizler, hem de kendileri çok net görebiliyorlar.”

“Pes etmek yok!”

Felsefe Öğretmeni Nihan Demiröz ise yaptığı açıklamada; “Motivasyon semineri, engebeler ve zorluklarla dolu bu yolda öğrencilerimiz ile her zaman birlikte, yan yana durduğumuzu ve azimli olduğumuz sürece başarının asla tesadüf olmadığını göstermek adına güzel bir ortam sundu. Önümüzde büyük bir sınavın olduğunu, şimdi durmanın zamanı olmadığını hatırlattığımız seminerde pes etmemenin önemi üzerinde duruldu.” dedi.

📆 13 Aralık 2018 Perşembe 20:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR