MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek’te 23 Nisan’a çifte kutlama yapıldı
Ahmet Şimşek’te 23 Nisan’a çifte kutlama yapıldı

Ahmet Şimşek Koleji Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, sabah ve öğleden sonra düzenlenen çifte törenle kutladı.
Ahmet Şimşek Koleji öğrencilerinin aylarca hazırlanarak gerçekleştirdikleri 23 Nisan kutlama etkinliklerini aileler de ilgi ve coşkuyla izledi.
“Bayramınıza sahip çıkınız.”


Ahmet Şimşek Koleji Anaokulu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk(2)

Şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği, ödüllerin dağıtıldığı törende konuşan Ahmet Şimşek İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli, “Atatürk bir askerdi. Küçük bir çocukken üniforma giymiş, o disiplinle yetişmişti. Ama, 23 Nisan geliş noktasına kadar yaşadıkları çok önemlidir. O, askerliğini mükemmel bir şekilde yaptı, savaşlara katıldı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna doğru adım adım ilerledi. Yaşadıkları ve anlattıkları çok önemlidir.

 

Ahmet Şimşek Koleji Anaokulu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocu (1)

O, ‘Ben Ulusum için çağdaş bir devlet kurmak istedim.’ demiştir. O, en büyük özlemi olan, milletin içinde olduğu çağdaş, demokratik bir cumhuriyet devletinin kurulmasının adımlarını atmıştır. Onu çok iyi anlamalısınız. Çocuklar, bayramınıza sahip çıkınız.” dedi.
“Bu bayramı doya doya yaşayın.”

 
Ahmet Şimşek Koleji Kurucusu Ahmet Şimşek ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Yüce Atatürk bu yurdu sizlere emanet etti, onu koruyunuz. Bizler bu eğitim kurumunda sizler için çalışıyor, alın teri döküyoruz. Ben şimdi size küçük çocuk, öğrenci gözüyle bakmıyorum, sizleri yarının değerli büyükleri olarak görüyorum. Hepiniz ailelerinize, vatanınıza faydalı insanlar olacaksınız. 23 Nisan yurdun kurtuluşunu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunu, demokrasinin kuruluşunu ifade ediyor. 23 Nisan kutlu olsun. Bu bayramı doya doya yaşayın.”

Galeri
📆 23 Nisan 2015 Perşembe 20:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR