MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » AFRİN NE YANA DÜŞER ?
AFRİN NE YANA DÜŞER ?

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütleri ile mücadele etmek için başlattığı Zeytin Dalı harekâtına destek veren ünlü isimler sınır hattına gitti.

Aralarında Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal gibi ünlü isimlerin bulunduğu gruba milli sporcular ve gazeteciler de eşlik etti.

 

Ziyarete Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Galatasaraylı futbolcular Tarık Çamdal, Eray İşcan, altyapı antrenörü Gökhan Zan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve sunucu Esra Erol da da katıldı.

 

Günlük gazetelerde çıkan haberler bu yönde ve buraya kadar herşey normal gibi gözüküyor değilmi.
Orada savaşan askerlerimize destek ve moral olsun diye duyarlı sanatçılarımız kalkmışlar ,işlerini güçlerini, lüks arabalarını,havuzlu villalarını,hizmetçilerini,yardımcılarını bırakmışlar büyük bir fedakarlık ve duyarlılık göstererek Afrine gitmişler.

Yaptıkları bu duyarlı hareketten o kadar memnun olmuşlarki o memnuniyetin verdiği çoşkuyla olsa gerek giderken şerkılar türküler kırıla gidiyor.
Her gün şehit haberi gelen o bölgeye giderken bukadar neşeli olmakda ayrıca bir handikap. Bu duyarlı sanatçılarımıza şunu sormak isti,yorum Afrin ne yana düşüyor? Yada sizin her hangi bir yakınızın çocuğu veya sizin oğullarınız afrinin yolunu biliyorlarmı? yada adını duymuşlarmı? yakından takip ediyorlarmı oralarda neler oluyor? Yaptığınız bu duyarlılığı alkışlayanlar vardır belki ama ben alkışlamıyorum. Nedenmi ? Şarkılar türküler eşliğinde düğüne gider gibi eğlenerek gittiğiniz için ve yapmaya çalıştığınız bu destek hareketini o anda bitirdiğiniz için.
Ben eminimki o bölgede neden savaş verdiğimizden bile haberiniz yoktur çoğunuzun, haritada yerini gösterin deseniz gösteremezsiniz…!!!

Ve hiç samimi değilsiniz inanın,o yüzünüzdeki gülücükler varya bizim yüreğimize işlemedi ve inanın ordaki Mehmetçiklerinde işlememiştir.
Allah orada savaşan askerlerimize yardımcı olsun ….

NURAY YILMAZ

📆 04 Nisan 2018 Çarşamba 00:56   ·   💬 2 yorum   ·  

“AFRİN NE YANA DÜŞER ?” için 2 yanıt

  1. Serpil yıldız dedi ki:

    Kralın soytarısı bir tane bilirdik biz de milyontane. Şu görüntü karşısında hiç vicdan azabı çekmiyorlar mı acaba bizi şu an orda şehit ilanların annesi babası ailesi vs izliyor ve hala orda canını ortaya koymuş olan fidanların annesi babası ailesi izliyor demiyorlar mı yazıklar olsun sizin gibi soytarılara da krala da !!!!!!…..

  2. Serpil yıldız dedi ki:

    Madem bi hayır yapıyordu özel uçağa bu soytarıları doldurana kadar askerlerin çocuklarını eşlerini anne babalarını doldursaydı da askerlerimiz ve aileleri hem hasret giderseydi hem de onlara moral olsaydı….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR