MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Pendik, Toplum » 12 Spor Kompleksi Daha Geliyor
12 Spor Kompleksi Daha Geliyor

Kent geneline birçok spor merkezi ve antrenman sahası kazandıran Pendik Belediyesi, spor yatırımlarına yenilerini eklemek için çalışmalarına hız verdi. Proje ve ihale süreç hazırlıklarının sürdüğü 12 spor salonu için düğmeye basan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Kente kazandırdığımız tesislerle sporseverlere sağlıklı bir hayat sunmak ve ülke sporuna geleceğin şampiyonlarını kazandırmak istiyoruz.”dedi.

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilçenin birçok noktasına yeni spor tesisleri kazandırmak için düğmeye bastı. Proje ve ihale aşamalarının devam ettiği 12 spor kompleksi ve salonu; Güllübağlar, Kavakpınar, Esenyalı, Yayalar, Sanayi, Sapanbağları, Kaynarca, Çamçeşme, Yenişehir, Çamlık, Ahmet Yesevi ve Çınardere Mahallelerine yapılacak. Sporseverleri heyecanlandıracak birçok projenin inşasına bu yıl içerisinde başlanması hedefleniyor. İlk sırada Esenyalı Kapalı Yüzme Havuzu, Kavakpınar ve Güllübağlar Spor Kompleksleri var.

Esenyalı, Kavakpınar ve Güllübağlar ilk sıralarda

Spor salonlarının inşası için öncelik Esenyalı, Kavakpınar ve Güllübağlar Mahallelerinde olacak. İhale hazırlıklarının devam ettiği üç tesisin yapımına yılın ilk yarısında başlanması hedefleniyor. Esenyalı Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi’ndeki okullar bölgesine kapalı yüzme havuzu yapılacak. Yine Güllübağlar Mahallesi’nde yükselecek spor tesisinde fitness ve basketbol; Kavakpınar Mahallesi’nde ise fitness, basketbol ve güreş sporları yapılabilecek.

📆 01 Mart 2018 Perşembe 10:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR